0431-44 68 30 info@hnt.se Facebook

Arbeta hos oss

HNTs värderingar  Hållbarhet – Närhet – Trygghet är vårt gemensamma förhållningssätt och utgör plattformen i vårt dagliga arbete. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. 

Vill du skapa förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder – välkommen att söka till oss på HNT.

Aktuella tjänster återfinns på startsidan. Om inga tjänster finns tillgängliga är du alltid välkommen med en spontanansökan. 

 

Vi söker Ekonomiadministratör

HNT Schakt & Transport AB söker nu en driven Ekonomiadministratör. Är du en person som vill skapa hållbara och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med våra kunder och varandra – välkommen att söka till oss på HNT. Kort om tjänsten Som Administratör...

läs mer

Vi söker chaufförer inom anläggning, asfalt och jordbruk

Vi är behov av chaufförer inom anläggning samt lastväxlarchaufförer både inom anläggning/asfalt och spannmål i Ängelholm HNT Schakt & Transport AB förstärker och söker nu ytterligare trygga och punktliga chaufförer inom anläggning samt lastväxlarchaufförer som ska...

läs mer

Kontakta oss

HR- avdelningen

Telefon: 0431-44 91 98
E-post: jobb@hnt.se  

Skicka meddelande

Hållbara och nära transporter - trygghet i varje uppdrag