0431-44 68 30 info@hnt.se Facebook

HNT Schakt & Transport AB söker nu en driven Ekonomiadministratör. Är du en person som vill skapa hållbara och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med våra kunder och varandra – välkommen att söka till oss på HNT.

Kort om tjänsten

Som Administratör är du en del av företagets ekonomifunktion som idag består av åtta personer. I rollen som Administratör kommer du att vara länken mellan kunden och HNT. Det innebär att du i din roll ansvarar för fakturering, kundservice och administrativt stöd till verksamheten samt övriga förekommande administrativa uppgifter och support. Tjänsten innebär att du kommer ha daglig och löpande kontakt med kunder och leverantörer, där du fungerar som en sammanhållande länk. Andra uppgifter som dyker upp på kontoret – på HNT hjälps man åt.

Din Profil

För att lyckas i rollen som Ekonomiadministratör ser vi att du har tidigare erfarenhet inom fakturering och administration. Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom transportbranschen eller relevant utbildning. Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Du ska kunna uttrycka dig på god svenska i tal och skrift.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att vara en god lagspelare. Som person är du serviceinriktad, engagerad, lyhörd och anpassar dig snabbt till nya förändringar utan att arbetet påverkas negativt. Du gillar att arbeta i grupp samt är social och utåtriktad. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lever upp till den kvalitetsstandard som arbetet kräver. Det är viktigt att du har en helhetssyn utan att förlora känsla för detaljer. Vidare tar du även ett stort självständigt ansvar i dina arbetsuppgifter och ser till att dina processer effektiviseras och utvecklas. Du är en duktig administratör som är strukturerad och noggrann och tycker det är viktigt med ordning och reda.

Ansökan

Tjänsten innebär – heltidsarbete och arbetstiden är kontorstid, kl 8-17. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan. För mer information eller frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marina Ide Schultz, marina@hnt, 076-101 27 72.

Ansök senast 20 maj 2020. Din ansökan skickar du till marina@hnt.se, vi tillämpar löpande urval.  Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden hållbara och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping och Åhus. Totalt har vi 230 anställda i egna bolag och 2019 omsatte HNT Schakt & Transport AB närmare 540 mkr. Vi har 150 egna fordonsekipage, 11 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.