0431-44 68 30 info@hnt.se Facebook

HNT Schakt & Transport AB söker nu en noggrann och engagerad ekonomiassistent. Är du en person med erfarenhet av redovisning som vill arbeta i ett fint familjeägt företag – välkommen att söka till oss på HNT.

Kort om tjänsten

Som Ekonomiassistent är du en del av företagets ekonomifunktion som idag består av sju personer och du kommer arbeta med samtliga 8 bolag i HNT-sfären. I rollen kommer du bla. ansvara för löpande bokföring, in- och utbetalningar, påminnelsehantering och viss fakturering, samt skattedeklarationer. Inför månadsboksluten ansvarar du för att dina poster i balansräkningen är avstämda. Vidare kommer tjänsten även innefatta ansvar för rapportering av statistik vad gäller utsläpp av CO2. Tjänsten innebär även att du hjälper till med andra uppgifter som dyker upp på ekonomiavdelningen och kontoret – på HNT hjälps man åt.

Din Profil

För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent behöver du ha viss erfarenhet av redovisning alternativt erfarenhet av liknande tjänst. Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom transportbranschen. Du har goda kunskaper i Officepaketet i allmänhet och Excel i synnerhet samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att vara en god lagspelare. Som person är du serviceinriktad, engagerad, lyhörd och anpassar dig snabbt till nya förändringar utan att arbetet påverkas negativt. Du gillar att arbeta i grupp samt är social och utåtriktad. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lever upp till den kvalitetsstandard som arbetet kräver. Det är viktigt att du har en helhetssyn utan att förlora känsla för detaljer. Vidare tar du även ett stort självständigt ansvar i dina arbetsuppgifter och ser till att dina processer effektiviseras och utvecklas.

Ansökan

Tjänsten innebär – heltidsarbete och arbetstiden är kontorstid, kl 8-17. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan. För mer information eller frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Björkman, alexander@hnt.se, 076-135 11 65.
Ansök senast 14 juni 2023. Din ansökan skickar du till alexander@hnt.se, vi tillämpar löpande urval. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden hållbara och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping och Åhus. Vi är totalt 250 anställda i egna bolag och 2022 omsatte HNT Schakt & Transport AB ca 750mkr. Vi har 180 egna fordonsekipage, 15 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.