0431-44 68 30 info@hnt.se Facebook

HNT Schakt & Transport AB förstärker och söker nu ytterligare en trygg och punktlig tankbilschaufför med utgångspunkt från Lidköping. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder – välkommen att söka till oss på HNT.

Vi ser att du har ett stort engagemang för yrket och känner ansvarskänsla samt är felxibel och serviceinritktad. Säkerhet och ordning och reda är ledord för dig. I din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget.

  • Krav är att du har CE-körkort samt färdig YKB.
  • Tjänsten innebär – heltidsarbete med 6 månaders provanställning.
  • Lön enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten kontaktar du Björn Irheden på telefon 070 – 330 80 10.

  • Ansök senast 31 mars 2019.

Din ansökan skickar du till HNT Schakt & Transport AB, Älvdalsgatan 1, 262 73 Ängelholm eller e-post jobb@hnt.se, vi tillämpar löpande urval.Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden flexibla och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping, Uppsala och Åhus. Totalt har vi 185 anställda i egna bolag. Vi har 110 egna fordonsekipage, 11 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 260 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska