0431-44 68 30 info@hnt.se Facebook

HÄNDER PÅ HNT

Vi samlar artiklar, information och annan intressant information för dig att läsa.

TACK FÖR HELGENS LYCKADE EVENT

TACK FÖR HELGENS LYCKADE EVENT

Sommarkänslor i en bild Hoppas ni hade en trevlig helg ute i solenVi tackar för ett lyckat event med Hasselfors Garden Landscaping, vi tackar även er alla som kom och gjorde dagen lyckad Ha en fortsatt fin måndag så hörs vi på onsdag!

HELGEVENT HOS HNT

HELGEVENT HOS HNT

Imorgon vankas det event! Det bjuds på grillad korv och drickadär ni (förutom Hasselforsjord) också kan köpa en sådan cool lastbil som på bilden Vi önskar er en fortsatt fin fredag och en trevlig helg! Hoppas vi ses imorgon!

DET GLÄNSER HOS HNT IDAG

DET GLÄNSER HOS HNT IDAG

Godmorgon måndag! Nytvättad och fin bil bjuds det på idag Vi hoppas ni alla hade en trevlig helg och att ni ser fram emot veckan! Njut av det härliga vädret så hörs vi på onsdag!

SPECIELLT TACK TILL VÅRA ANSTÄLLDA

SPECIELLT TACK TILL VÅRA ANSTÄLLDA

Vi tackar för ännu en vecka och vi tackar alla er anställda för fortsatt bra jobb! Helgen ser ut till att bestå av sol och värme, hur härligt? Vi önskar er en trevlig fredag och en fin helg Kör försiktigt!

NU KAN DU KÖPA SJÖSTEN HOS HNT

NU KAN DU KÖPA SJÖSTEN HOS HNT

Nu är den efterfrågade danska svart/vita sjöstenen äntligen här!! HNT har blivit återförsäljare av ytterligare en stensort! Dekorstenen har vi i storlek 11-16, 950kr för ett personbilsläp 750kg. Vi har öppet mellan 08-17! Har ni frågor eller funderingar hjälper vi er...

VARM OCH SOLIG VÅRDAG

VARM OCH SOLIG VÅRDAG

Nu är vårkänslorna här för att stanna! Solen lyser, träden har slagit ut, arbetsshortsen är på Vi önskar er en trevlig måndag och en fortsatt härlig förmiddag i solen!

EN HÄRLIGT SOLIG FREDAG

EN HÄRLIGT SOLIG FREDAG

Idag bjuds det på en solig fredag därav måste vi ju bjuda på en solig bild Helgen är runt hörnet, vi tackar för denna vecka men ser fram emot vad nästa har att erbjuda! Vi önskar er alla en trevlig helg och en fortsatt bra dag!

Hållbara och nära transporter - trygghet i varje uppdrag